G713QR-K4093T

RAKABETTE ÖNE GEÇ!

Odaklanmış ateş gücü, ROG Strix G17'deki temel oyun deneyimini kolaylaştırır ve yükseltir. Güçlü bir AMD R9-5900HX İşlemci ve GeForce RTX ™ 3070 GPU ile oyunlardan çoklu göreve kadar her şey hızlı ve akıcıdır. WQHD 165Hz / 3 ms rekabet sınıfı bir ekranla tam gaz espor ve yaratıcılık hızında gidin. Adaptive-Sync, oyunu son derece akıcı hale getirirken, gelişmiş termal yükseltmeler baskı altında sakin kalmanıza yardımcı olur. Oyununuz ne olursa olsun, mükemmel oyununuzu başarabilirsiniz


Özellikler ülke ve modele göre farklılık gösterebilir.




Atletik çekicilik

Üç farklı renkteki sportif estetik görünümünüzü bir üst seviyeye taşır. Gizli Orijinal Siyah, havalı Eclipse Grisi ve parlak Electro Punk karakterleri, oyun tarzınızı sergiler. Önceki nesillere göre% 7'ye kadar daha küçük ve daha taşınabilir olan bir kasa üzerinde istediğiniz yerde oynayın. İnce kesikler ve simgeler dış cepheyi süslüyor ve hatta dizüstü bilgisayarın altına entrika ekleyerek sistemi her açıdan ayırıyor. Arkadan aydınlatmalı klavyedeki metalik ROG logosundan sarmalayan ışık çubuğuna kadar parlayan Aura Sync vurgularla ortamınızı aydınlatın.









Yaratıcı Oyununuzu Geliştirin

GeForce RTX ™ 30 Serisi dizüstü bilgisayarlarla yaratıcı projelerinizi yeni bir seviyeye taşıyın. En iyi yaratıcı uygulamalarda yapay zeka hızlandırma sağlıyor. Özel sürücüler ve özel araçlardan oluşan NVIDIA Studio platformu tarafından desteklenir. Ve rekor sürede performans gösterecek şekilde tasarlandı. İster karmaşık 3B sahneleri işliyor, ister 8K videoyu düzenliyor, ister en iyi kodlama ve görüntü kalitesiyle canlı yayın yapıyor olun, GeForce RTX ™ dizüstü bilgisayarlar size en iyisini yaratmanız için gereken performansı sunar.



Profesyonel gibi yayın açın


İnanılmaz grafikler ve kesintisiz, canlı yayınla şovu yakalayın. Yeni nesil donanım kodlama ve kod çözme, en iyi anlarınızı en ince ayrıntısına kadar göstermek için bir araya geliyor. Ve tamamen yeni NVIDIA Broadcast uygulaması, sanal arka plan, web kamerası otomatik çerçeve ve mikrofon gürültüsü giderme gibi efektlerle ses ve video kalitesini iyileştirmek için güçlü AI yetenekleriyle canlı yayınlarınızı bir sonraki seviyeye taşır. GeForce RTX ™ 30 Serisi dizüstü bilgisayarlar, hedef kitlenize her seferinde en iyisini sunmak için gereken performansı ve görüntü kalitesini sunar.



Son teknoloji soğutma performansı artırır

Daha sessiz, daha etkili soğutma ile düşük profil tutun. Sıvı metal termal bileşik, CPU'dan daha fazla ısı çeker. Arc Flow fanlarının her biri, daha az türbülansla daha fazla havayı iten yeni bir tasarıma sahip 84 kanadı döndürür. Hava, ısıyı hızla dışarı atmak için 4 adede kadar soğutucu ve fan çıkışından geçer. Bu ve diğer iyileştirmeler, ROG Boost'un Turbo modunda GPU'yu overclock etmesine olanak tanır ve daha yüksek GPU saatlerini takip etmek ve ayrıca CPU'da overclock yapmak için ekstra termal boşluk sağlar.



DAHA UZUN DAYANIR

Yüksek kapasiteli 90 Wh pil ile hareket halindeyken fişini çekin ve daha fazlasını yapın. Uyumlu güç paketlerinden C Tipi şarj ile pilinizin ömrünü duvar prizlerinden uzakta uzatın. Web'de gezinme ve video akışı gibi günlük etkinlikler için, 100 W'a kadar daha küçük bir USB-C adaptörüyle çalışabilir ve dizüstü bilgisayarınız ve telefonunuz için tek bir şarj cihazıyla daha da hafif seyahat edebilirsiniz.



Hassas dokunuş

Hassasiyet ve içgüdü, masaüstünden esinlenen klavyeyi tanımlar. Beş özel kısayol tuşu, sık kullanılan kontrolleri erişilebilecek bir yere koyar, böylece eylemin akışında kalırken hızlı ayarlamalar yapabilirsiniz. Daha büyük, izole edilmiş oklar ve iyi aralıklı işlev tuşları, daha sezgisel ve doğru bir şekilde gezinmenizi sağlar. Anahtar başına RGB aydınlatma ile önemli komutları vurgulayın. 20 milyondan fazla basıma dayanacak şekilde tasarlanmış dayanıklı tuş anahtarlarıyla girişlerinizi sorunsuz bir şekilde yumruklayın..



Aura Sync kişiliğinizin parlamasını sağlar

Işıkları kısın ve Aura Sync'in ön plana çıkmasına izin verin. Klavye üzerindeki aydınlatma, tuşların etrafındaki net kenarları filtreler ve isteğe bağlı tuş başına RGB, hızlı gezinme için kritik komutları vurgulamanıza olanak tanır. Özelleştirilebilir renkler, kasanın üç kenarının etrafına sarılan ışık çubuğuna uzanarak kurulumunuzu alttan alta vurguluyor. Kendinize uygun bir ortam oluşturmak için favori Aura Sync cihazlarınızı ekleyin. Sürükleyici oyun için ruh halini ayarlayın. Efektleri oyun içi etkinliklere bağlayın. Kişiselleştirilmiş bir deneyimle gerçek renklerinizi gösterin.


Özellikler ülke ve modele göre farklılık gösterebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşlemci:AMD Ryzen™ 9 5900HX İşlemci 3.3 GHz (16M Cache, up to 4.6 GHz)
Grafik:NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 8GB
Depolama:1TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD
Network:Wi-Fi 6(802.11ax)+Bluetooth 5.1 (Dual band) 2*2
Ekran: 17.3", 300 nits, QHD (2560 x 1440) 16:9 165Hz, geniş görüş açılı, IPS panel, , DCI:P3 %100, geniş görüş açılı parlamayan ekran

Giriş/Çıkış portları:

1x Type C USB 3.2 Gen 2 with Power Delivery,

Display Port and G-Sync

1x RJ45 LAN port

3x USB 3.2 Gen 1 Type-A//

1x 3.5mm Combo Audio Jack

1x HDMI 2.0b

Bellek:16GB DDR4-3200 SO-DIMM x2 (Max 32GB)
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
Ses:
2x 4W speaker with Smart Amp Technology / Gürültü Önleyici Ses Teknolojisi

Güç Adaptörü:
240W AC Adapter, Output: 20V DC, 12A, 240W, Input: 100~240C AC 50/60Hz universal

90WHrs,

Ağırlık: 2.7 Kg

Boyut:39.5 x 28.2 x 2.34 ~ 2.75 cm

 

Renk: Siyah
NumberPad: Yok