UX581GV-H2004T

ZenBook Pro Duo: Geleceğin Bilgisayarı

Çığır açan ASUS ZenBook Pro Duo ile yaratıcılığınızı ve üretkenliğinizi bir üst seviyeye taşıyın! En üst seviye yaratıcılık için geliştirilen benzersiz tasarımda yeni 4K UHD OLED ekranla mükemmel uyumda çalışan tam genişlikte bir 4K ASUS ScreenPad™ Plus ikinci ekran da bulunyor. Yaratıcı gücünüzü kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.


Özellikler ülke ve modele göre farklılık gösterebilir.

Kendi tarzınızı yansıtın

Yepyeni Celestial Blue rengi ilhamını gelecekten alıyor ve ZenBook Pro Duo'ya zamandan bağımsız sofistike bir hava veriyor. ZenBook Pro Duo'ya tamamen kusursuz bir kimlik veren tasarım detayının oluşturduğu kenarlar, ortam stiline ince bir dokunuş katacak şekilde çevrenizi yansıtan geniş, ayna yüzeyinde pırlanta kesim kenarlarla kaplanmıştır: aslında, dizüstü bilgisayarınızın tasarımı size bağlı.



ScreenPad Plus: Üst düzey yaratıcılık deneyimi

ASUS ScreenPad™ Plus size daha önce hiç tecrübe etmediğiniz bir mobilite imkanı sunar. Ana 15.6 inçlik 4K UHD OLED dokunmatik ekranla sorunsuz bir şekilde çalışan ve iş akışınızı optimize etmenin ve kişiselleştirmenin sınırsız yollarını sunan tam genişlikte bir 4K ikincil dokunmatik ekran, bir dizi kullanışlı yerleşik uygulama üretkenliğinizi artırmanıza yardımcı olur. Hızlı Anahtar, karmaşık klavye sekanslarının tek dokunuşla otomasyonuna izin verir ve El Yazısı metni sezgisel olarak girmenize olanak sağlar. Ana ekran ve ScreenPad Plus arasındaki sezgisel etkileşimler için App Switcher, ViewMax ve Task Swap gibi kullanışlı hızlı kontroller de vardır. Görev Grubu, tek bir dokunuşla birden fazla görevi açarak çalışma moduna geçmenizi sağlar. Ve şimdi, nerede olursanız olun ana ekranda çalışmak için daha fazla alan sağlamak için uygulamaları veya uygulama içi araç çubuklarını ScreenPad Plus'a sürükleyebilirsiniz.



ScreenPad Plus: Ekran kalemi veya klavye için mükemmel ergonomi

ZenBook Pro Duo ve birlikte verilen kalemle (veya en sevdiğiniz aktif kalemle) yaratıcılığınızın akışına gerçekten izin verebilirsiniz. Her iki çoklu dokunmatik ekran kalem girişini destekler, ve ScreenPad Plus, yazma veya çizim için size üstün ergonomik ve sağlam bir platform sunar. Not alın, fikirlerinizi taslak haline getirin veya şimdiye kadarki en sezgisel şekilde hassas grafik düzenlemeleri yapın. Ayrıca kutuda, size en rahat yazma deneyimini sunmak için ErgoLift açılır klavye tasarımını geliştiren ayrı bir avuç içi desteği de var.



SCREENPAD PLUS: Sınırsız Fırsatlar

ScreenPad Plus, sonsuz olasılıklara açılan kapınızdır.



Rakipsiz taşınabilir güç

ZenBook Pro Duo, 9. nesil Intel® Core™ i7 işlemci en yeni oyun sınıfı NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 grafik kartına sahiptir.Bu ultra güçlü kombinasyon, ZenBook Pro Duo'nun fotoğraf veya video düzenleme, 3D grafik oluşturma ve hatta oyun, canlı yayını gibi profesyonel kalitede görevlerin atlından rahatça kalkmasını sağlar.




Özellikler ülke ve modele göre farklılık gösterebilir.

Oyuncu sınıfı grafikler

En iyi grafik deneyimi için ZenBook Pro Duo, en son oyun sınıfı NVIDIA® GeForce RTX™ 2060'ı kullanıyor. NVIDIA Turing mimarisi kullanılan GPU, inanılmaz görsel gerçekçilik için ışın izleme gücünün keyfini çıkartmanızı sağlıyor. Derin Öğrenme Süper Örnekleme (DLSS) de performansı önemli ölçüde artırmaya yardımcı oluyor. ZenBook Pro Duo ile yaratıcılığınız sınır tanımaz.



4K UHD OLED, ultraslim çerçeveler

ZenBook Pro Duo'daki 4K UHD NanoEdge OLED HDR ekran, ultra ince çerçeveli çerçevesiz tasarıma sahiptir. Mükemmel OLED dokunmatik ekran, ultra canlı renkler ve derin siyahlar sunar, sinema sınıfı %100 DCI-P3 renk gamı ile profesyonel çalışma ve eğlence için mükemmel bir çözüm sunar. Çerçevesiz tasarımı sayesinde %89 gibi muhteşem bir ekran gövde oranına sahiptir.



NUMBERPAD

ZenBook Pro Duo, dokunmatik yüzeye entegre LED aydınlatmalı sayısal bir tuş takımı olan ASUS NumberPad'in en son sürümünü sunuyor. Fonksiyonu açıp kapatmak için sağ üst NumberPad simgesine bir saniye, ardından da iki parlaklık seviyesinden birini seçmek için sol üst simgesine dokunun. NumberPad etkinleştirildiğinde bile, dokunmatik ekran akıllı yazılımı sayesinde imleç kontrolü için kullanılabilir.



Harman Kardon ile güçlendirilmiş ses

ASUS Golden Ear ekibi, en iyi ses deneyimini sağlamak için ünlü ev ve otomotiv ses uzmanı Harman Kardon ile birlikte çalıştı. Akıllı amplifikatör teknolojisi ve ince ayarlanmış yazılım sayesinde duyduğunuz sesin kalitesine inanamayacaksınız.



TEKNİK ÖZELLİKLER:

Intel® Core™ i7-9750H İşlemci 2.6 GHz (12M Cache, up to 4.5 GHz)
İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)
Bellek:16GB - (Max 16GB)
Grafik:NVIDIA GeForce RTX 2060 + Intel UHD Graphics 630
Depolama:PCIEG3x2 NVME 512GB M.2 SSD
Ekran:15.61'//İnce çerçeveli//400nits//UHD 3840X2160 16:9//Parlak//DCI-P3: 97%//Dokunmatik//Geniş görüş açılı
Video Kamera:HD IR Camera
Network:Wi-Fi 6(Gig+)(802.11ax)+Bluetooth 5.0 (Dual band) 2*2
USB Port:
2x USB3.1 Type A (Gen2)
1x USB3.1-Type C (Gen2) with Thunderbolt 1x Headphone-out & Audio-in Combo Jack 1x HDMI 1x USB3.1-Type C(Gen2) with Thunderbolt
Ses:
Dahili hoparlör
Dahili mikrofon
Numberpad:Evet
Güç Adaptörü:
230W AC Adaptör
Output: 19.5V DC, 11.8A, 230W
Input : 100~240V AC, 50/60Hz universal
Boyutlar:35.9(W) x 24.6(D) x 2.30 ~ 2.40 (H)cm
Ağırlık:2.50 KG
Renk:Gökyüzü Mavisi
Aksesuar:Stylus, Bilek desteği