UX433FN-A5028T

Yaratıcı vizyonunuzu serbest bırakın

Dünyanın En Küçük 14-inch Bilgisayarı

Yaratıcılık, stil, yenilik. Bunlar, zarif yeni ZenBook 14'ü tanımlayan özelliklerdir. Bu, her yere götürülebilecek bir şaheser niteliğinde - dünyanın en küçük 14 inçlik dizüstü bilgisayarıdır * - nefes kesen çerçevesiz NanoEdge ekranı da dahil olmak üzere yaratıcı gücünüzü keşfetme özgürlüğünü size sunmak üzere tasarlanmıştır. Yeni Rose Gold (Gül Sarısı) ince panel ile geliştirilmiş sansasyonel Royal Blue (Kraliyet Mavisi) veya Icicle Silver (Buz Gümüş) kaplaması ile yalnızca içerdeki muazzam gücü ve ayrıntılara gösterilen özenli ilgiyi değil – aynı zamanda da özel ErgoLift menteşe ve NumberPad dokunmatik yüzey gibi - tasarımın sınırsız güzelliğini takdir edeceksiniz. ZenBook 14 sizin için bekliyor: Yaratıcı gücünüzü serbest bırakmaya hazır mısınız?



Tasarım

ZenBook 14 ultra-kompakt, ultra-hafif şasi ile ultra taşınabilir tasarımın yeni bir çağını müjdeliyor. 4-kenarlı NanoEdge ekrana sahip ZenBook 14, dünyanın en küçük 14 inç dizüstü bilgisayarlarından biridir ve önceki nesil ZenBook 14'ten (UX430) % 13 daha küçüktür.



Özellikler ülke ve model bazlı olarak farklılık gösterebilir.

NanoEdge Ekran

Size en az fiziksel alandaki en fazla ekran alanını sağlayacak şekilde tasarlanan ZenBook 14'ün yeni çerçevesiz dört-kenarlı NanoEdge tasarımı nefes kesicidir: tüm görselleri dikkatinizi daha az dağıtarak daha sürükleyici şekilde size sunar. Ultra ince çerçeveler yanlarda sadece 2.9 mm ince, altta 3.3 mm ve kamerayı yerleştirmek için üstte yalnızca 6.1 mm olarak bulunur. Etkisi gerçekten muhteşemdir - gözleriniz için sonsuzluk denizi gibidir! Bu ultra kompakt ekranla ZenBook 14, yalnızca A4 sayfa boyutunda olup - 14 inç dizüstü bilgisayar boyutundan daha küçüktür.



Muhteşem görseller

Yaratıcılık muhteşem bir ekrana ihtiyaç duyar, bu nedenle ZenBook 14, geniş görüş açıları ve canlı, doğru renkler ile görsellerin en iyi şekilde görünmesini sağlayan net, berrak ve yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahiptir. Ayrıca, her türlü içerik için optimum göz konforu ve renk performansı sağlamak üzere ekran parametrelerinde ince ayar yapan ASUS Splendid ve ASUS Tru2Life Video dahil olmak üzere özel ASUS teknolojilerine sahiptir.



ErgoLift Menteşe

Herhangi bir ZenBook ile sizin rahatınız bizim en önemli önceliklerimizden biridir. ZenBook 14, klavyeyi otomatik olarak en konforlu yazma konumuna getirmek üzere tasarlanmış bir mühendislik şaheseri olan özel ErgoLift menteşe ile ekstra yol kat ediyor. Ancak hepsi bu kadar değil: Dikkatlice hesaplanan eğim, soğutma ve ses performansını da artırmaktadır.



ASUS Pen desteği

ZenBook 13 ve ASUS Pen * aktif ekran kalemi ile yaratıcılığınızın üst seviyelere çıkmasını sağlayabilirsiniz. ASUS Pen, en yüksek basınç değişimlerini bile algılar - 1.024 adımda 10 g'dan 300 gr'a kadar algılayabilir. Aynı zamanda endüstri doğruluk standardını da aşar, böylece çizdiğiniz çizgilerin kalitesini ve yerleştirilmesini etkilemeden 45 ° 'ye kadar açılarda tutabilirsiniz. ASUS Pen ile düşüncelerinizi yazabilir, diyagramlara açıklama ekleyebilir veya yaratıcı fikirlerinizi doğal, duyarlı bir hisle ve sezgisel bir şekilde çizebilirsiniz.



Olağanüstü şıklık

Geleneksel ZenBook stilinden hiç bir şey eksilmemiştir: kapağında ikonik Zen esintili döner metal kaplama ve ekstra lüks dokunuş için klavye üzerinde her ikisi de yeni bir kontrastlı Rose Gold trim paneliyle yeni geliştirilmiş, prestijli Royal Blue (Kraliyet Mavisi) veya sofistike Icicle Silver (Buz Gümüş) kaplama seçenekleri mevcuttur. Zarif Kraliyet Mavisi rengi, masmavi okyanus üzerindeki altın güneşin doğuşundaki muhteşem güzellikten esinlenmiştir. Sofistike Icicle Silver, bu klasik temada kullanılıp uyumlu bir eşleştirme olan yerli altın ve ay ışığı gümüşünün çarpıcı kontrastlarını yansıtıyor.





Sınırsız performans

Yaratıcılığınızı güçlendirmek için tasarlanan ZenBook 14, boyut için performanstan ödün vermez. Hareket halindeyken işlem yapmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm ham gücü size sunmak üzere inşa edilmiştir. En yeni Intel® Core ™ işlemcilere sahip ve yüksek kaliteli, yüksek performanslı bileşenlerle dolu ZenBook 14 sizi asla bekletmez. İster karmaşık belgeler, ister maden verileri, ister rötuşlama, video düzenleme, isterse de sadece oyun molası vermek olsun, ZenBook 14 daha fazlasını yapmanıza her zaman olanak sağlar.



Sınırsız hareketlilik

Mobil bir profesyonel olarak her zaman bağlantıda kalmanız gerekir - bilgisayarınızın bağlantısı mümkün olan en yüksek hızda olmalıdır. ZenBook 14, gigabit sınıfı Wi-Fi ve ASUS Wi-Fi Master teknolojisiyle donatılmıştır, böylece ultra hızlı indirme işlemlerinin keyfini çıkarabilir ve her zamankinden daha kararlı ağ bağlantılarıyla sorunsuz akış ile işinizi yapabilirsiniz. Ek olarak, en yeni Bluetooth® 5.0 size tüm avantajlarını sunmaktadır.



Özellikler ülke ve model bazlı olarak farklılık gösterebilir.

Batarya

ZenBook 14, iş gününüz ne kadar uzun ve zorlayıcı olursa olsun sizi hayal kırıklığına uğratmayacak yüksek kapasiteli bir batarya ile çalışır. Elektrik prizleri olmasa bile, uzun yolculuklar veya gündüz toplantıları ZenBook 14 için sorun değildir!



Sizi tanıyan dizüstü bilgisayar!

ZenBook 14 ve Windows 10, bir parmağınızı bile kaldırmadan dizüstü bilgisayarınızın kontrolünü tamamen size verir. Gelişmiş biyometrik donanım, Windows Hello ve Cortana ile sorunsuz bir şekilde çalışır, böylece dizüstü bilgisayarınızı uykudan uyandırabilir ve yalnızca yüzünüzü kullanarak giriş yapabilir ve ZenBook 14'e sesinizle kumanda edebilirsiniz. Eller-serbest (Ahizesiz) bilgisayar kullanımının rahatlığını yaşadıktan sonra, onsuz nasıl idare ettiğinizi merak edeceksiniz!



Bağlantısallık

Hareket halinde çalışırken herhangi bir şeyle bağlantı kurabilmek çok önemlidir. ZenBook 14, herhangi-bir-yönde bağlantı ve süper hızlı USB 3.1 Gen 2 veri aktarımı için devrim niteliğindeki USB-C ™ bağlantı noktasına sahiptir. Ayrıca bir USB 3.0 Tip-A portu, bir USB 2.0 portu, bir HDMI portu ve bir microSD kart okuyucu da göreceksiniz. Böylece bugün ve yarın tüm çevre birimlerinize kolayca bağlanabileceksiniz



Ultra-sert: askeri-derecede dayanıklılık

ZenBook 14 aşırı irtifalar, sıcaklıklar ve nem dahil olmak üzere zorlu ortamlarda çalıştırma için genişletilmiş testler içeren bir dayanıklılık testine tabi tutulan ultra-zorlayıcı MIL-STD-810G askeri standardını karşılamaktadır. Ayrıca, endüstri tarafından belirlenen standartları fazlasıyla aşan ASUS dahili dizüstü bilgisayar testlerini de geçmiştir.



TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşlemci: Intel® Core™ i7-8565U Processor 1.8 GHz (8M Cache, up to 4.6 GHz)
İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)
Bellek: LPDDR3 16GB
Grafik: NVIDIA GeForce MX150
Depolama:PCIEG3x2 NVME 512G M.2 SSD
Ekran: 14.0'//Ultra Slim 300nits//FHD 1920x1080 16:9//Anti-Glare//NTSC: 72%//geniş Görüş
Optik Sürücü: Yok
Kart Okuyucu: Micro SD
Video Kamera:HD IR/RGB Combo Camera

Network:802.11ac+Bluetooth 5.0 (Dual band) 2*2

Arayüz:
1x USB 2.0
1x USB3.1 Type A (Gen1)
1x USB3.1 Type C (Gen 2)

1x Headphone-out & Audio-in Combo Jack
1x HDMI

Ses:
Built-in array microphone
harmon/ kardon

Güç Adaptörü:


65W AC Adapter

Output: 19V DC, 3.42A, 65W ,

Input : 100~240V AC, 50/60Hz universal

Boyutlar:31.9(W) x 19.9(D) x 1.59 ~ 1.59 (H) cm
Ağırlık: 0.84 KG

Renk:Gümüş metal

Yanında çanta + USB3.0 to RJ45 kablo ile