X1503ZA-L1465W

*BELİRTİLEN TEKNİK DONANIM DETAYLARI MODELE VE ÜLKEYE GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.

ASUS Vivobook 15X OLED

Üstün Güçle Dünyayı Büyüleyin!

Sinema sınıfı DCI-P3 gamına sahip parlak OLED HDR ekrana sahip özelliklerle dolu dizüstü bilgisayar ASUS Vivobook 15X OLED ile dünyanızı parlatın. Vivobook 15X OLED, her yerde işleri halletmeyi kolaylaştırır: Güçlü 12. Nesil Intel® işlemcisinden 180° düz menteşeye, modern renklere ve şık geometrik tasarıma kadar her şey geliştirildi. Vivobook 15X OLED ile bugün parlak bir başlangıç yapın!


Hayallerinizi gerçekleştirmek için tasarlandı

Vivobook 15X OLED'in muhteşem 16:9 en boy oranlı ekranına kendinizi kaptırın ve vizyonunuzu sınırların ötesine genişletin. Bu OLED HDR üç taraflı NanoEdge ekran süper parlaktır ve ultra canlı renkler için sinema sınıfı %100 DCI-P3 renk gamına sahiptir. Ayrıca profesyonel düzeyde renk doğruluğu için PANTONE® Onaylı ve düşük mavi ışık emisyonları için TÜV Rheinland sertifikalıdır. Vivobook 15X OLED'in yepyeni bir görsel deneyimle yaratıcı yolculuğunuzu yönlendirmesine izin verin.



Elinizde bir OLED sinema

Vivobook 15X OLED'in ekranı, sınıfının en iyisi renk gamına sahiptir. Profesyonel düzeyde görseller için renkleri gerçek hayatta mükemmel bir doğrulukla yeniden üretir, bu da onu profesyonel ve yaratıcı çalışmalar veya yalnızca en iyi renk aslına uygunluğunun keyfini çıkarmak isteyen herkes için mükemmel hale getirir. Bir OLED ekran, kullandığı özel organik ışık yayan bileşiklerin doğası gereği, zararlı mavi ışığı LCD ekranlara kıyasla %70'e3 kadar azaltır ve retina hasarı riskini azaltmak için gözlerinize ekstra zarar vermez.



120 Hz OLED ekran ile dünya lideri hareket netliği

Dünyanın ilk 120 Hz yenileme hızı, 0,2 ms yanıt süresi OLED dizüstü bilgisayar ekranı, her türlü içerik için en iyi renk ve kalitenin yanı sıra çok daha fazlasını sunar; oyun, oluşturma, günlük çalışma ve medya eğlencesinin tümü, her zamankinden daha pürüzsüz bir deneyim. Tek kelimeyle harika!



Sonraki seviye performans

Vivobook 15X OLED, ister ofis ister kişisel, sunumlar veya oyun olsun, gündeminizi hafife almaya her zaman hazır olan göz alıcı günlük arkadaşınızdır. 8 GB hızlı bellek ve 512 GB hızlı SSD depolama ile güçlendirilmiş en yeni 12. Nesil Intel® Core™ işlemciler, işler zorlaştığında yedekte bol miktarda güç olduğu anlamına gelir.



12. Nesil Intel® Core™ i5 H-Serisi CPU

Vivobook 15X OLED, akış, göz atma, düzenleme, görüntülü sohbet veya yalnızca evde iş yapma gibi her görevi kolaylaştırmak için en yeni 12. Nesil Intel® Core™ i5-12500H işlemciye kadar üst düzey performans sunar. 45 watt'lık bir TDP'ye kadar yükseltilebilme özelliğine sahip, bugüne kadarki en hızlı performans gösteren nesil!



Daha serin, daha sessiz ve daha hızlı!

Her durumda serin tutmak için, Vivobook 15X OLED'deki ASUS IceCool termal teknolojisi, yükseltilmiş ısı boruları ve ısı transferini verimli bir şekilde hızlandıran bir IceBlade fan kullanır. 87 kanatlı fan ve çark, sıvı kristal polimerden yapılmıştır, bu da sıradan fanlardan daha hafif ve daha ince oldukları anlamına gelir. Ayrıca fan, sıradan bir rulmandan daha sessiz ve daha az titreşime sahip bir akışkan dinamiği rulmanı kullanır. Sonuç olarak, güçlü CPU, Performans modunda 45 watt'lık inanılmaz bir toplam TDP'de rahatça çalışabilir - hiçbir kısıtlama olmadan!



ASUS Antibakteriyel Guard

Herhangi bir dizüstü bilgisayarın yüzeyi, potansiyel olarak zararlı binlerce bakteri barındırır. Dizüstü bilgisayarınızı hijyenik tutmak için, böcekleri uzak tutan özel bir yüzey işlemi olan ASUS Antibacterial Guard ile korunur. Aslında Antibakteriyel Koruyucu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. bakterilerin büyümesini engellemek için 24 saatlik bir süre içinde %99'dan fazla oranda, yüzeylerin11 dizüstü bilgisayarınızın daha uzun süre temiz ve hijyenik olmasını sağlar ve temas yoluyla potansiyel olarak zararlı bakterilerin yayılmasını azaltır. ASUS Antibakteriyel Guard ISO 221961 Sertifikalıdır.

ASUS Antibakteriyel Koruma uygulaması, pozitif yüklü gümüş iyonlarından oluşur ve en az üç yıllık normal kullanım için yeterince dayanıklıdır. Alkollü mendiller ve sabunlu su gibi ev temizlik ürünleri ve ajanları, gümüş iyon yüzey işlemini kolayca aşındırmaz ve ASUS Antibacterial Guard'ın uzun süreli bakteri önleyici etkisini garanti eder.



TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşlemci:Intel® Core™ i5-12500H Processor 2.5 GHz (18M Cache, up to 4.5 GHz, 4P+8E cores)
İşletim Sistemi:Windows 11 Home - ASUS recommends Windows 11 Pro for business
Bellek:8GB DDR4 on board
Dahili Grafik:Intel® UHD Graphics
Depolama:512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD
Ekran: 15.6"/FHD (1920 x 1080) OLED 16:9, 600 nits, 0.2ms parlama yapmayan, VESA Display HDR Gerçek Siyah 600 sertifikalı ekran
Video Kamera:720p HD camera//With privacy shutter
Network:Wi-Fi 6(802.11ax) (Dual band) 2*2 + Bluetooth 5
USB Port:
1x USB 2.0 Type-A

1x USB 3.2 Gen 1 Type-C

2x USB 3.2 Gen 1 Type-A//1x HDMI 1.4

1x 3.5mm Combo Audio Jack

1x DC-in
Ses:
Sonic Master

Built-in array microphone//
Built-in Hoparlör
Screenpad 2.0:Yok
Numberpad:Yok
Fingerprint:Yok

Güç Adaptörü:
ø4.5, 90W AC Adapter

Output: 19V DC, 4.74A, 90W

Input: 100~240V AC 50/60Hz universal

Batarya:70WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion
Boyutlar:35.68 x 22.76 x 1.99 ~ 1.99 cm
Ağırlık:1.70 kg
Renk:Quiet Blue