B5602CBN-L20442

ASUS ExpertBook B5

Tüm işleriniz için hareket halindeyken taşınabilir güç

ASUS ExpertBook B5, hafiflik sınırlarını zorlayan hassas tasarlanmış kasası ile iş odaklı geliştirilmiştir. Tüm gün süren inanılmaz pil ömrü ile seyahatler için ayarlanmıştır ve hareket halindeyken iş verimliliğinizi artırmak için birçok son teknoloji ile tasarlanmıştır. Bunlar arasında IIntel Iris Xᵉ grafiklere sahip 12. Nesil Intel® Core ™ işlemci, Yapay Zeka destekli gürültü engelleme ve çift SSD RAID desteği bulunur. ExpertBook B5 ayrıca, yerleşik bir parmak izi sensörü ve TPM 2.0 çipi dahil olmak üzere gizliliğinizi ve iş verilerinizi korumak için özelliklerle doludur.



İşinizi zahmetsizce yapın

Tüm iş görevlerinizi hafifletmek için ExpertBook B5, 12. Nesil Intel Core i7 işlemci tarafından desteklenmektedir. Ayrıca, 512GB'a kadar büyük kapasite sağlamak için iki SSD'ye sahiptir ve gelişmiş veri güvenilirliği veya daha hızlı çalışma için RAID teknolojisini destekler. Buna ek olarak, çift fanlı tasarımı ile ExpertBook B5, kurumsal düzeyde yönetilebilirlik ile sessiz, serin ve güçlü bilgi işlem ve grafik performansı sunar.



Üstün taşınabilirlik

ExpertBook B5, en iyi taşınabilir yardımcınız olacak şekilde tasarlanmıştır. Magnezyum-alüminyum alaşımı ve saf alüminyumdan üretilen bu 16 inçlik dizüstü bilgisayar, tek bir şarjla 13 saate kadar pil ömrü5 sağlarken yalnızca 1,4 kg ağırlığındadır. Uzun pil ömrü ve hızlı şarj tasarımı ile ofis içinde veya dışında daha üretken olacaksınız.



İş odaklı tasarım

Kullanıcı durumu gösterge ışığı, Yapay zeka destekli gürültü engelleme ve Yapay zeka destekli kamera gibi özelliklerle ExpertBook B5, her iş gününün her anını daha rahat ve daha üretken hale getirmek için tasarlanmıştır.

Profesyonel konferansların seviyesini yükseltmek için ExpertBook B5, istenmeyen gürültüyü izole etmek için sofistike makine öğrenimi kullanan iki yönlü AI gürültü engelleme teknolojisine sahiptir. Teknoloji yalnızca çevrenizden gelen ortam gürültülerini filtrelemekle kalmaz, net bir konuşma yapmanıza olanak tanır, aynı zamanda hoparlörden gelen ortam gürültülerini de filtreleyebilir, böylece net bir şekilde duyabilirsiniz.Mikrofonu etkinleştirirken ses alış yönlerini belirleyebilirsiniz, bu da ExpertBook B5'in konumdan bağımsız olarak sunum yapan kişiye odaklanmasını sağlar. Bu, daha da temiz ses iletimi sağlar.




*Teknik özellikler bölgenize ve ürün donanımlarına göre değişiklik gösterebilir


Güçlü bağlantı desteği

İnce profiline rağmen ExpertBook B5, geniş G/Ç bağlantı desteğine sahiptir. Bunlar arasında; USB 4 arayüzü, 40 Gbps veri aktarım hızları, 4K ekran çıkışı ve hızlı şarj desteği sunan evrensel kablo bağlantı çözümünün yeni nesli olan son teknoloji Thunderbolt™ 4 yer alıyor. Ayrıca bir microSD kart okuyucu ve bir HDMI çıkışının yanı sıra kolay ağ bağlantısı için benzersiz bir MAC adresine sahip bir RJ45 Ethernet bağlantı noktası da sunuyor.




*Teknik özellikler bölgenize ve ürün donanımlarına göre değişiklik gösterebilir


TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşlemci:Intel® Core™ i7-1260P Processor 2.1 GHz (18M Cache, up to 4.7 GHz, 12 cores)
İşletim Sistemi:Without OS
Bellek:16GB DDR5 SO-DIMM
Depolama:512GB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 SSD
Ekran Kartı:INTEL® Arc™ A350M Graphics - Intel Iris Xᵉ Graphics (available for Intel® Core™ i5/i7/i9 with dual channel memory)
Ekran: 16.0"/ WQUXGA (3840 x 2400) 16:10, OLED, parlama yapmayan, PANTONE ONAYLI, VESA Display HDR True Black 600 Sertifikalı ekran
Network:Wi-Fi 6(802.11ax) (Dual band) 2*2 + Bluetooth® 5.3 Wireless Card
Numberpad:Yok
FingerPrint:Var
Kamera:720p HD camera with IR function to support Windows Hello
Portlar:
1x USB 2.0 Type-A

1x USB 3.2 Gen 2 Type-A

2x Thunderbolt™ 4, compliant with USB4, supports display / power delivery

1x HDMI 2.0b

1x 3.5mm Combo Audio Jack

1x RJ45 Gigabit Ethernet

Micro SD card reader
Güç Adaptörü:
TYPE-C, 90W AC Adapter,

Output: 20V DC, 4.5A, 90W

Input: 100~240V AC 50/60Hz universal
Boyutlar:35.82 x 26.12 x 1.99 ~ 1.99 cm
Pil:50WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion
Ağırlık:1.54 kg
Renk:Star Black