G703GI-93210T

Canavarı Serbest Bırakın

ROG G703, fabrika çıkışlı 8. Nesil Intel® Core ™ i9 işlemcisi ve hız aşımlı NVIDIA®GeForce® GTX 1080 ekran kartı sayesinde, günümüz oyun bilgisayarlarından çok üst düzeyde bir canavardır. G703, oyunun üst düzey seviyelerinin kilidini açan anahtardır. Böylece Ultra grafik ayarlarında AAA seviyesindeki oyunları hiçbir zevkten feragat etmeden oynayabilirsiniz. Her daim sınırları zorlayan ROG, oyun bilgisayarının şablonunu bozmuş ve ultra-tepki veren IPS-seviye 144Hz ekranını dizüstü bilgisayarlarına 3ms'lik tepki süresiyle birleştiren ilk şirket olmuştur. G703, üç NVMe PCI Express® (PCIe®) SSD'yi 8700MB / saniyeye kadar okuma hızı ile RAID 0 konfigürasyonunda birleştiren özel teknoloji kullanan HyperDrive Extreme depolama özelliğine sahiptir. Böylece oyunlar göz açıp kapayıncaya kadar yüklenir.



PERFORMANS

Basitçe, G703'ün oyun masaüstü düzeyindeki performans* düzeylerine sahip olduğunu söylemek yetersiz bir ifadedir. Temel hızı % 10'dan fazla aşarak 4.8GHz'ye vurabilen, fabrikada hız aşımı yapılan Intel Core i9-8950HK ile çalışmaktadır! Benzer şekilde, NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU ve 8GB GDDR5X VRAM da fabrikada hız aşımı uygulayabilmekte ve 1974MHz ve 10.3GHz'e kadar hızlara ulaşabilmektedir! Bu grafik gücü, etkileyici oyun deneyimleri için en yeni AAA seviyesindeki oyunların dahi keyfini çıkarmanızı sağlar. ROG Özel Oyun Merkezi, tüm bu performansı parmaklarınızın ucuna getirmekte ve G703'ü bir fare tıklamasıyla sınırlarını zorlamanıza olanak veren sezgisel bir gösterge paneli sunmaktadır.



EN YÜKSEK HİPERSÜRÜCÜ — DÜNYANIN EN HIZLI BASKINI LAPTOPTA 0 DEPOLAMA

HyperDrive Extreme, G703'e bir oyun dizüstü bilgisayarında bulunan en hızlı RAID 0 depolama alanına sağlayarak üç adete kadar NVMe PCIe 3.0 x4 SSD'yi birleştirmek için özel bir teknoloji kullanmaktadır. Böylece oyunlarınız daha hızlı yüklenmektedir. Doğrudan CPU'ya bağlı üç SSD'den iki tanesine sahip olan sistem, DMI boğumundan kaçınarak, 8700MB / saniyeye ye kadar hız imkanı sağlar.

* Gerçek spesifikasyon yapılandırmaya göre değişebilir.



ULTRA-HIZLI 144HZ GÖRÜNTÜ

G703, en hızlı IPS düzeyi dizüstü bilgisayar görüntüleme sistemine sahiptir. Bu Full HD panel, bir dizüstü bilgisayarda daha önce hiç görülmemiş pürüzsüz ve sorunsuz grafikler sağlamak için NVIDIA G-SYNC ™ teknolojisine ve 144Hz yenileme hızına sahiptir. En yeni AAA oyunlarını en üst seviye ayarlar ile görsel yırtılma ya da donma olmadan oynamaya hazır olun! Buna ek olarak, ultra hızlı bir 3ms Gray-toGray (GTG) tepki süresi, hareket bulanıklığını ve gölgelenmeyi azaltmakta olup, ekran dikkat dağıtan yansımaları ortadan kaldırmak için parlama önleyici bir kaplamaya sahiptir.

* Gerçek spesifikasyon yapılandırmaya göre değişebilir.



AURA RGB IŞIKLANDIRMA

Özel Aura RGB aydınlatma teknolojisi, ışık efektlerini her bir tuş için ayrı ayrı renklendirmeye kadar kişiselleştirmenizi sağlar. Her oyun için kendi kontrol tuşlarını bulup yönetmenize imkan sağlayan benzersiz renk desenleri bile oluşturabilirsiniz. G703'te kullanılan klavye, N tuşlu rollover ve anti-gölgelenme teknolojilerine ve hassas kontrol sağlamak için vurgulanmış bir WASD tuş grubuna sahiptir. 2,5mm'lik bir hareket mesafesi, 0,3 mm'lik bir tuş kapağı eğrisi ve dayanıklı, kaymayan bir avuç içi dayanağı sayesinde rahat kalmanızı sağlar. Buna ek olarak, benzersiz kısayol tuşları Xbox Oyun çubuğu, ROG Aura, Oyun Merkezi ve XSplit Gamecaster'a anında erişim sağlar.



EN ÜST DÜZEY KİŞİSELLEŞTİRME ADINA AURA SYNC

Aura Sync teknolojisi, tüm oyun kurulumunuza eşsiz bir görünüm ve his vermek için Aura Sync destekli oyun fareleri, kulaklıklar ve diğer çevre birimleriyle ışık efektlerini özelleştirip senkronize etme imkânı sağlar. Aura kontrol paneli üzerinden erişilebilen sekiz farklı aydınlatma modunun yanı sıra, aralarından seçim yapabileceğiniz tam bir renk yelpazesi ile Aura Sync teknolojisi, oyundaki kişiliğinizi veya oynamakta olduğunuz oyunun verdiği hissi ifade edebilmenizi sağlamaktadır.



ANTİ TOZ SOĞUTMA SİSTEMİ

Patentli Anti-toz Soğutma (ADC) sistemi, G703'ün kendisini zararlı toz ve parçacıklardan arındırmasını sağlar. Makine bir bağışıklık sistemi gibi davranarak, toz, kir ve diğer parçacıklar merkezkaç kuvveti ile iki özel tünel vasıtasıyla şasi üzerinden atar, sistem stabilitesini ve ömrünü artırmak için termal kanatlarda birikmeyi önler. İki yüksek performanslı, çift çıkışlı fanlar ultra ince kanatlara hava üflerken, benzersiz ısı borusu mimarisi CPU, GPU ve yonga seti güç bileşenlerini bağımsız olarak soğutur.



XBOX ENTEGRESİ

Oyun platformları arasındaki sınırları kırmanın zamanı geldi. G703, eşsiz bilgi işlem gücü ve oyun konsolu benzeri rahatlığın bir kombinasyonunu sunmak için özel Xbox özelliklerine sahiptir. Entegre Xbox Wireless modülü, harici bir USB teçhizatına gerek duymadan sekiz adete kadar Xbox One kontrol cihazını bağlamanıza izin verirken, Xbox kısa yol düğmesi Xbox Game bar'ını ateşleyerek oyunu kaydetmenize ve yayınlamanıza ya da arkadaşlarınızla Xbox Live, Xbox One, Windows 10, tablet ve akıllı telefon üzerinden bağlantı kurmaya imkan sağlamaktadır. Xbox Play Anywhere dijital oyunlarını Xbox One veya Windows 10'da hiçbir ek ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Tüm kayıt noktaları, eklentiler ve başarılar dahil olmak üzere ilerlemeniz sizinle birlikte ilerlemektedir.



SESİNİZİ YÜKSELTİN

İnanılmaz bir 32-bit / 384kHz ses çıkışı ile ESS® Saber, daha zengin ve daha ayrıntılı ses deneyimleri için CD kalitesinden 8 kat daha yüksek bir ses oranı sunmaktadır. G703 eşsiz bir ses deneyimi sunmaktadır. Ekran kanalının yüksek frekanslı ses dalgalarının tabanında bulunan iki adet 2W yüksek frekanslı hoparlör dalgaları size doğru giderken, şasideki iki büyük, 4.5W alçak frekanslı hoparlör, alçaktan yüksek frekanslara kadar mükemmel dengeli bir ses spektrumu sunmak için masanın sesini yansıtmaktadır. Dahası, akıllı amplifikatör teknolojisi, artırılmış dinamik aralık ve bas ile oyun hacmini % 200'e kadar artırırken hoparlörleri korumaktadır. Sonic Studio III ses takımı, etkileyici ve eşsiz 3D ses deneyimi için standart stereo kulaklarda bile 7.1 kanallı surround ses sinyalini simüle etmektedir. Buna ek olarak, Sonic Radar III, iletişim kurmadan önce bile düşmanın tam yerini belirlemek için ekran üstü yer paylaşımı sağlamak için sesli ipuçlarını kullanır.



ÜÇLÜ GÖRÜNTÜLEME TEKNOLOJİSİ

G703, en yeni ve en hızlı görüntüleme bağlantıları ve band genişliğinin dört katı 40Gbps'ye kadar aktarım hızları sunan Thunderbolt ™ 3, Mini DisplayPort 1.4 ve HDMI 2.0. Bir Type-C ™ konnektörü ile yıldırım hızında Thunderbolt 3 portu, USB 3.1 bağlantıları ile birlikte gelmektedir! Tüm portlar 60 Hz'de 4K UHD çıkışını desteklemektedir. Böylece oyun oynamak, çoklu görev yapmak veya gerçek anlamda sinematik deneyimlerin keyfini çıkarmak için aynı anda üç harici monitöre bağlanma imkanına sahipsiniz.



ROG OYUN MERKEZİ

ROG Oyun Merkezi, oyun deneyiminizi geliştirmek için çok sayıda özel uygulama barındıran merkezinizdir. Bu entegre kontrol platformu, sistem bilgilerini izleme, bireysel oyun başlatma profillerini yapılandırma, ses ayarları yapma, çevrimiçi oyunlarınıza daha fazla bant genişliği ayırma ve ya sistem bileşenlerinizi hızlandırma gibi tek bir kontrol panelinde ihtiyaç duyduğunuz tüm fonksiyonlara hızlı erişim sağlamaktadır. Oyun Merkezini akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile uzaktan kontrol edebilirsiniz.



TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşlemci:Intel® Core™ i9-8950H Processor 2.2 GHz (9M Cache, up to 3.9 GHz)
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
Bellek:DDR4 2666 16G *2
Grafik: NVIDIA GeForce GTX1080 8GB
Ekran: 17.3" Arkadan Aydınlatmalı FHD 1920x1080 144Hz Gsync IPS panel
Depolama: PCIEG3x4 NVME 256G*2 M.2 SSD(Hyper Drive)(512GB)
SATA 1TB 5400RPM 2.5’ Hybrid HDD (FireCuda)
Titanium Gold Metal
Kart Okuyucu: Var
WebCam:720p HD
Network:
Wifi: 802.11ac , 802.11n XBOX 1*2
Bluetooth: Bluetooth 4.2 (Dual band) 2*2
LAN: 10/100/1000 Mbps
Arayüz:
1x Kulaklık + Mikrofon Kombo Giriş
2x USB 2.0 bağlantı noktası
2x USB 3.0 bağlantı noktası
1x Thunderbolt
1x RJ45 LAN
1x HDMI
1x USB Type-C
1x mDP 1.3
Ses: Asus SonicMaster Teknolojisi
Güç Adaptörü:
330W AC Adaptör
Çıkış: 19.5V DC 16.9A, 330W
Giriş: 100-240V AC, 50/60 Hz universal
Boyutlar: 42.5(W) x 31.9(D) x 4.75 ~ 5.10 (H) cm
Ağırlık: 4.7 KG (Batarya dahil ağırlık)
Renk:Titanyum siyahı
VR:Var
ROG çanta hediyeli