UX370UA-C4060T

Dünyanın en ince 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarı

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın en ince ve hafif 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° döndürülebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşmiştir. Bu son derece ince, ultra hafif ve şık bir dizüstü bilgisayar olup kullanışlı bir tablet olarak da adlandırılabilir. Intel® Core i7 işlemci günlük bilgisayar görevlerine kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar ve kalem desteği sunar, bu nedenle Windows 10 için mükemmel bir ortaktır!



Ultra-ince ve Hafif

ZenBook Flip S, dayanıklı alüminyum kullanılarak oluşturulmuş sonsuz zarif tasarımın başyapıtıdır. Şasi tek bir metal bloğundan meydana gelir ve bu 10.9mm inceliğine kadar dikkatle ayarlanmıştır. Sadece 1,1 kg ağırlığa sahip olup zahmetsizce taşınabilir. Üstün, havacılık sınıfı alüminyumdan yapıldığı için standart dizüstü bilgisayar alaşımından daha hafif ama % 50 daha güçlüdür.



NanoEdge Ekran

İşleri başarıyla tamamlanmaya gelince, herkes daha büyük bir ekranın daha iyi bir ekran olduğunu kabul eder - çünkü çoklu görevleri kolaylaştırır ve eğlencenin daha yoğun yaşanmasını sağlar. Bu nedenle, ZenBook Flip S'yi mümkün olan en geniş ekrana getirmek için tüm kuralları yeniden yaratacağız: Çarpıcı 13.3 inç Full HD NanoEdge ekran ultra-dar 6.11mm çerçeve içeriyor. İzleme konforunu en üst düzeye çıkarmak için NanoEdge ekranında, rahatsız edici yansımaları azaltan mat parlaklık önleme kaplaması da bulunmaktadır. Sonuç, toplam alanı en aza indirgeyerek ekran genişliğini en üst düzeye çıkaran, etkileyici % 80 ekran-gövde oranı olan bir dizüstü bilgisayar; daha az yük taşıyıp daha fazlasını görebilir ve yapabilirsiniz!



4K UHD Çözünürlük

ZenBook Flip S'deki NanoEdge dokunmatik ekran, böyle güzel bir dizüstü bilgisayardan bekleyebileceğiniz tüm kaliteyi sunar. Ultra keskin ekran, 3840 x 2160, 4K UHD'ye kadar inanılmaz bir çözünürlük ve 178 ° geniş görüş teknolojisi sunuyor - bu nedenle görüntüler her açıdan harika görünüyor. 331ppi'lık inanılmaz bir piksel yoğunluğu ile görüntüler ve metinler her zaman keskin!



İnanılmaz Performans

ZenBook Flip S'yi tasarlarken, ASUS mühendisleri benzeri görülmemiş bir performansa sahip ultra-ince bir dizüstü bilgisayar yaratmanın hedefi ile yola çıktı. Yol boyunca bazı zorluklara rağmen, başarılı oldular. Sonuç, en yeni Intel® Core ™ i7 işlemci, 16GB'a kadar 2133MHz LPDDR3 RAM, 1 TB'a kadar ultra-hızlı PCIe® Gen 3 SSD ve ekran çıkışı için bir USB-C ™ portu bulunan inanılmaz derecede güçlü bir dizüstü bilgisayar; veri aktarımı ve hızlı şarj. ZenBook Flip S ile neler yapabileceğiniz konusunda endişelenmenize gerek yok - pratik olarak durdurulamaz bir cihazdır.



Sınırlar Olmaksınız Mobilite

Kablosuz bir dünyada yaşıyoruz ve ZenBook Flip S, her yere en iyi bağlantıları sunmak için tam donanıma sahiptir. * Çift bantlı 2x2 802.11ac, 1x1 802.11n ile karşılaştırıldığında en son güç verim değerlerini sunan Bluetooth® 4.1'in yanı sıra, önceki nesil 802.11n'den 6 kat daha hızlı, daha güvenilir ve 867Mbps'ye kadar hız sağlayan çift bantlı 802.11ac Wi-Fi özelliğine sahiptir.



Bağlantı Kalitesinden Ödün Vermeyin

Bağlantı özgürlüğü hareket halinde çalışırken hayati öneme sahiptir. ZenBook Flip her yöne bağlantı ve çok hızlı veri aktarımı için devrimsel USB Type-C yuvasını destekler. 2 adet USB 3.0 Type-A, HDMI ve SD Card yuvaları sayesinde ZenBook Flip bütün mevcut ve gelecek odaklı çevresel birimlere rahatlıkla bağlanır.





En Serinden de Serin

Ultra hızlı, ultra ince bir dizüstü bilgisayar oluşturmaktaki zorluk temel fizik kurallarına karşı gelmektir. Dizüstü bilgisayarın muhafazasının aşırı ısınmasını önlemek için içerideki sıcak hava olabildiğince çabuk soğutulmalıdır. Bu sorunu çözmek için, ASUS mühendisleri sadece 0,3 mm inceliğinde bir sıvı-kristal-polimer fan pervanesi gibi gelişmiş bileşenleri kullanarak yepyeni bir soğutma sistemi yarattılar. Bu yenilikçi soğutma sistemi ayrıca, ısıyı iki boyuta yayabilen ve çok yönlü ısı dağılımını % 50'ye kadar yükseltebilen bir buhar odacığı da içermektedir.



Tam İşlevli USB-C

ZenBook Flip S'de bulunan yeni nesil USB-C ™ portu sayesinde cihazlarınızın ve çevre birimlerinin bağlanması hiç bu kadar kolay olmamıştı. USB-C ™, harici ekranları, güç dağıtımını ve veri aktarımını destekler - hepsi de çift yönlüdür. Birlikte verilen Mini Dock size bir HDMI portu, bir USB 3.1 portu ve hızlı şarjı destekleyen bir USB-C ™ portu sunar.



Daha Uzun Çalış, Daha Hızlı Şarj Et

ZenBook Flip S gibi güzel, güçlü ve prestijli bir dizüstü bilgisayar gün boyunca batarya ömründen daha fazla faydalanılmasını sağlıyor. 11.5 saatlik uzun pil ömrünü sunabilmek adına ZenBook Flip S için yüksek kapasiteli 39Wh lityum-polimer bataryayı tasarladık. Batarya, imkânsız ince profillere tam olarak uyacak biçimde şekillendirildi. Uzun pil ömrüne ek olarak hızlı şarj teknoloji ile sadece 49 dakikada % 60 kapasiteye ulaşır.



Modern Bekleme Modu İle Anında Kaldığınız Yerden Devam Edin

Windows 10'da bulunan Modern Bekleme Modu, ZenBook Flip S'inizin her zaman kullanıma hazır olmasına imkan tanır — aynı akıllı telefonunuz gibi! Uyku modundan uyandırıldığında, Windows 10 bilgisayarınızın 1 saniyenin altında açılmasını sağlar - eskiden olduğundan 3 kat daha hızlı! Modern Bekleme Modunda ayrıca güncellemeleri ve bildirimleri almaya devam edersiniz - bilgisayar uyku modunda olsa bile.



Harikulade Harman Kardon Sesi

ZenBook Flip S'yi eşsiz ses kalitesi ile donatmak için Harman Kardon'daki ASUS (Golden Ear) Altın Kulak ekibi ve ses uzmanları, yeni nesil ASUS SonicMaster ses teknolojisini üretmek için güçlerini birleştirdi. Sonuçlar şaşırtıcı. ZenBook Flip S, size sinema kalitesinde gerçekçilikle kuşatan surround ses sağlamak için iki kanallı akıllı bir amplifikatör ile çalışan iki ayrı yüksek kaliteli hoparlöre sahiptir. ZenBook Flip S, bir dizüstü bilgisayarda şimdiye kadar duyduğunuz en inanılmaz sesi gerçekten verir.



ASUS Pen & Windows Ink

Sanatçılar, fotoğrafçılar ve tasarımcılar, ZenBook Flip S'nin sunduğu sonsuz olasılıkları sevecekler. ASUS Kalem ve Windows Mürekkebi tam destek ile yaratıcılık için mükemmel bir seçimdir. ASUS Pen, ince ve zarif alüminyum tasarımı ve birinci sınıf bir his ile aktif bir kalemdir. Desteklenen herhangi bir uygulamada doğru çizim, yazma veya açıklama yapmanıza olanak tanıyan mükemmel bir yardımcı programdır. Windows Ink, yapışkan notlar oluşturmanıza, fikirleri ve ayrıntıları yakalamanızı sağlar. Hatta bir ekran görüntüsü alıp tek bir tıklamayla paylaşabilirsiniz.



TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşlemci: Intel® Core™ i7-7500U, 2.7GHz (4M Cache, up to 3.5GHz) İşlemci
İşletim Sistemi: Windows 10
Bellek: 16GB LPDDR3 RAM
Grafik: Intel® HD graphics 620
Ekran: 13.3" Arkadan Aydınlatmalı FHD 1920x1080 Çözünürlüklü, NTSC 72% Dokunmatik NanoEdge Ekran
Depolama: 512GB M.2 SSD
Optik Sürücü: Yok
Kart Okuyucu: Yok
WebCam: HD Web Kamerası
Network:
Wifi: Entegre 802.11 AC dual band
Bluetooth:Entegre Bluetooth 4.1
Arayüz:
1x Kulaklık + Mikrofon Kombo Giriş
2x USB 3.1 bağlantı noktası
Ses:
Entegre hoparlör
Entegre array mikrofon SonicMaster
Güç Adaptörü:
45W AC Adaptör
Çıkış: 19V DC 2.37A, 45W
Giriş: 100-240V AC, 50/60 Hz universal
Boyutlar: 311 x 211 x 11,09~11,12 mm (E x B x Y)
Ağırlık: 1.1 KG (Batarya dahil ağırlık)
VR: Yok
Renk: Gri
VR: ---