UX461UN-E1051T

Şık Biçimde İyileştirilmiş Ham Güç

Dünyanın en ince 2'si 1 arada harici ekran kartlı dizüstü bilgisayarı

Muhteşem ZenBook Flip 14 hakkında sıradan olan hiç bir şey yoktur, ama bir sürü olağanüstü durum vardır. — Başlangıç olarak dünyanın en ince 2-in-1 (2’si 1 arada) modeli olan ayrık ekran kartlı - nefes kesici bir şekilde ince ve inanılmaz derecede hafif olan yaratıcı bir güç merkezi olup 360 derece dönebilen dokunmatik ekran ve ASUS Pen desteğiyle sizi geleneksel bir dizüstü bilgisayar sınırlarının ötesine götürecek ek bir çok çeşitlilik sunmaktadır. 8. Nesil Intel® Core ™ i7 dört çekirdekli işlemcisi, NVIDIA® GeForce® MX150 ekran kartıyla ZenBook Flip 14, yapmanız gereken her şeyi zahmetsizce daha hızlı yapmanızı sağlar. İster tablet modunda hareket halindeyken, ister dizüstü bilgisayar modunda taşınabilir halde belge işlemleri yapma, isterse de her türlü modda stres gidermeniz için uygulamlarınızı açma, kısacası çok yönlü ve yaratıcı ZenBook Flip 14 olağanüstü şekilde iyileştirilmiş bir zarafet ve tarzla karşınıza çıkmaktadır..



İnce, şık ve sofistike

ZenBook Serisi, ince, hafif ve şık dizüstü bilgisayarlar için standardı belirlemektedir ve ZenBook Flip 14 bir istisna değildir. Tamamen alüminyum tasarımı, sadece 13,9 mm inceliğinde ve 1.4 kg hafifliğindedir ve 13 inçlik modellerden daha az alanda 14 inçlik bir ekran sağlayan ultra kompakt bir kaplama alanına sahiptir. Kapak, benzersiz bir lüks dokunuşu yaratan ikonik Zen esintili bükülmeli metal kaplamaya sahiptir ve iki karmaşık renk arasından seçim yapabilirsiniz: Icicle Gold (Buz Sarısı) ve Slate Gray (Barut Rengi).



Yenilikçi ErgoLift Menteşe

ZenBook Flip 14'teki yenilikçi ErgoLift menteşesi, dizüstü bilgisayarı 135 ° 'den fazla açıldığında klavyeyi mükemmel bir yazım konumuna getiren ve yatıran zekice tasarlanmış çift etkili bir mekanizmaya sahiptir. Klavyenin hassas açısı sadece yazma deneyiminizi optimize etmekle kalmaz ama aynı zamanda da dizüstü bilgisayar modunda görevlerinize güç verirken ZenBook Flip 14'ü mükemmel bir şekilde serinletirerek gövdenin alt tarafındaki hava akışını da artırır. Maksimum güvenilirlik ve dayanıklılık sağlamak amacıyla hassas mühendislik mekanizması, çalışma esnasında menteşeye uygulanan fiziksel stresleri azaltmak üzere çok sayıda katı metal dişli kullanmaktadır.



NanoEdge ekranı ile sınırsız görüş

ZenBook Flip 14'teki 14 inç NanoEdge ekranın standart bir panelden çok daha küçük bir çerçeveye sığması anlamına gelen bir ultra ince çerçevesi bulunmaktadır: Aslında, çerçeve birçok 13 inçlik dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırılabilir boyuttadır. Ayrıca, ZenBook Flip 14'e etkileyici % 80 ekran-gövde alanı sağlar böylece daha az alanda daha fazlasını görebilirsiniz! 178 ° geniş görüş teknolojisi % 100 sRGB renk gamı, ASUS Eye Care (Göz Bakımı) teknolojisine sahip seçkin ASUS Splendid ve ASUS Tru2Life Video teknolojisi ile donatılmış inanılmaz NanoEdge ekran ile - her görsel görev daha kolay hale gelir ve eğlence daha da artar. Açık havada olduğunuzda bile ASUS TruVivid teknolojisi kontrastı geliştirir ve görüntünün her zaman muhteşem olmasını sağlamak için yansımaları azaltır.



Mükemmel görüntü

En iyi görsel deneyimleri sunmak için ZenBook Flip 14 en iyi görüntü kalitesini sunmak amacıyla en iyi donanım ve yazılım bileşenleriyle birlikte özel ASUS ekran teknolojilerinin gücünü kullanır. Geniş % 100 sRGB renk gamı ve TV sınıfı 1000: 1 kontrast oranı daha canlı, daha gerçekçi renkler sağlar ve ASUS Splendid teknolojisi, mükemmel renk doğruluğunu sağlamak için ekran parametrelerine ince ayar yapar ve her türlü görüntü için otomatik optimizasyon sağlar. ASUS Splendid ayrıca, mavi ışığın emisyonlarını % 30'a kadar azaltan ve uzun görüntüleme seansları sırasında göz yorgunluğunu azaltan Eye Care (Göz Bakımı) modunu da içerir.



Kusursuz Video Teknolojisi

ASUS Tru2Life Video teknolojisi, videolarınızın harika görünmesini sağlar. Her video karesinde her pikseli optimize eden akıllı yazılımlar kullanarak, mümkün olan en iyi görüntü kalitesinin keyfini çıkaracaksınız. ASUS Tru2Life Video'daki akıllı algoritmalar, her bir karedeki her bir video pikseli için parlaklık histogramını analiz eder, ardından parlaklık ve siyah seviye değerlerini akıllıca ayarlar ve her kare için bir milyondan fazla netlik değerini optimize eder. Bu, kontrastı% 150'ye varan oranlarda artırabilir ve karanlık alanları gizli tutarken, parlak alanları da her zamanki gibi parlak tutar.



Sınırların ötesinde performans

ZenBook Flip 14, hareket halindeyken zahmetsizce kullanmanız için ihtiyacınız olan ham gücü size vermek amacıyla üretilmiştir. En son 8. Nesil Intel® Core ™ i7 dört çekirdekli işlemci, yüksek performanslı NVIDIA GeForce MX150 ayrık ekran kartı, 16GB RAM ve ultra hızlı bir 256GB PCIe SSD, ZenBook Flip 14 ile sizi asla bekletmeyecek. Karmaşık belgeler, madencilik verileri, fotoğrafların rötuşlanması, videoların düzenlenmesi veya sadece oyun molası olsun ZenBook Flip 14 daha fazlasını yapmanıza ve daha hızlı çalışmanıza olanak tanır.





Harici Ekran Kartı

ZenBook Flip 14, son derece kompakt bir cihazda benzersiz grafik performansı sunan, dünyanın en ince 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarlarıdır. Ayrık ekran kartıyla ultra yumuşak video oynatmanın, mükemmel çoklu ortam oluşturma yeteneklerinin ve etkileyici oyun performansının keyfini sürebilirsiniz. Fotoğrafları rötuşlamak, videoları düzenlemek veya herhangi bir grafik içeriği oluşturmak, ister standart modda grafikler olsun, ister dizüstü bilgisayar modunda ve de ister tablet modunda olsun, çok daha hızlıdır, böylece yaratıcılığınız gerçek anlamda ortaya çıkacaktır. Ve yüksek performanslı grafikler ASUS Pen'i ZenBook Flip 14 ile kullanırken doğal ve yüksek tepki veren bir deneyim sağlar.



Dokunmatik Ekran

ZenBook Flip 14, standart endüstri spesifikasyonunu aşan yüksek hassasiyetli sensörlere sahip 10 noktalı çok dokunmalı bir ekrana sahip en iyi dokunmatik ekran deneyimi sunmak amacıyla tasarlanmıştır. ZenBook Flip 14 inanılmaz bir 1,024 basınç seviyesini algılayabilen, doğal hissi veren bir kalem olan ASUS Pen'i de destekler. ASUS Pen ve Windows Ink Workspace ile yaratıcılığınızı her nerede olursanız olun, ihtiyaç duyduğunuzda notlar, eskizler ve fikirler yakalayarak ortaya koyabilirsiniz.



Batarya

Kesintisiz, hareket halindeki yaşam tarzları için tasarlanan ZenBook Flip 14, tüm günü tek bir batarya şarjıyla geçirme özgürlüğü sunar. Özel bir 57Wh lityum-polimer batarya ZenBook Flip 14'e 13 saate kadar bağımsız bir özgürlük sunar. Böylece uzun kıtalar arası uçuşta bile ZenBook Flip 14’ün şarjı bu mesafede bile rahatlıkla gidebilir. ZenBook Flip 14 aynı zamanda hızlı şarj teknolojisi de içerir ve batarya şarj işlemini sadece 49 dakika içinde % 60'a kadar şarj etmenize olanak tanır



Aynı anda her yerde bulunma - Sınırlar olmadan hareketlilik

ZenBook UX430, en büyük Windows 10 deneyiminin standardını belirler ve işleri kolaylaştırmanıza yardımcı olan kişisel dijital asistanı Cortana'yı destekleyen bir dizi mikrofon sunar. Dizisel mikrofon, gürültülü koşullarda bile ses kontrolü daha doğru hale getirir. Cortana, kişiselleştirilmiş hizmet sunmak için ilgi alanlarınızı, en sevdiğiniz mekanları ve güncel kalmasını istediğiniz şeyleri takip etmenize yardımcı olabilir.



Windows Hello ile tek dokonuşta erişim

Windows Hello teknolojisi ve dokunmatik yüzeyin içine yerleştirilmiş parmak izi sensörü sayesinde ZenBook Flip 14'inize erişmek bundan daha kolay veya daha güvenli olamazdı. Artık giriş yapmak için her seferinde şifrenizi yazmanıza gerek yok - tek bir dokunuş yeterli!



TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşlemci:Intel® Core™ i7-8550U processor 1.8 GHz (8M Cache, up to 4.0 GHz)
İşletim Sistemi: Windows 10
Bellek:DDR3 16GB
Grafik: Intel® HD graphics 620
Ekran: 14" Arkadan Aydınlatmalı FHD 1920x1080 Çözünürlüklü, NTSC: 72% Parlama yapmayan ekran
Depolama: SATA3 256G M.2 SSD
Optik Sürücü: Yok
Kart Okuyucu: SD, MMC Kart Okuyucusu
WebCam: HD Web Kamerası
Network:
Wifi: Entegre 802.11 AC dual band
Bluetooth:Entegre Bluetooth 4.2 dual band
Arayüz:
1x Kulaklık + Mikrofon Kombo Giriş
2x USB 3.0 bağlantı noktası
1x USB 3.1 Type C bağlantı noktası
1x Mikro HDMI
1x Entegre Parmak İzi Okuyucusu
Ses:
Entegre hoparlör
Entegre mikrofon SonicMaster
Güç Adaptörü:
45W AC Adaptör
Çıkış: 19V DC 2.37A,
Giriş: 100-240V AC, 50/60 Hz universal
Boyutlar:32.7(W) x 22.6(D) x 1.39 ~ 1.39 (H) cm
Ağırlık: 1.4 KG (Batarya dahil ağırlık)
VR: Yok
Renk: Gri
VR: ---