N3050T

25mm yükseklikle ince Mini-ITX tasarımı

Birden çok grafik çıkışı: HDMI, D-SUB, LVDS

Arka panel DC giriş jakı ile 12V ve 19V desteği

Kanıtlanmış Kalite - 5X Koruma. 1000'den fazla uyumlu cihaz. 7000'den fazla test saati

AI Suite 3:Yenilikçi ASUS özelliklerine tek tıkla erişim

Fan Xpert:İşlemci ve kasa fanı kontrolleri

Kanıtlanmış Kalite. Dayanıklı Güven.

Dünyanın en büyük anakart üreticisiyiz ve sizin gibi kullanıcıları düşünerek ürünlerimizi tasarlıyoruz. Mühendislerimiz, ürünün ömrü boyunca kaliteli kalması için standartları tam olarak uyguluyor, koruma için en iyi malzemeleri kullanıyorlar. Anakartlarımız 1000'den fazla cihaz ve parça ile uyumlu olduğu kanıtlanmış ve 7000 saatten fazla teste tabi tutulmuşlardır. Bu da size ASUS anakartlarının tüm çevre koşulları ve uygulamalara dayanıklı olduğunu bilerek huzur sağlıyor. PC'nizi en iyi temelle, ASUS anakartlarla kurun.

Kanıtlanmış Uyumluluk

1000'den fazla işlemci, DDR4 bellek modülü, ekran kartı ve daha fazlasıyla uyumluluğu test edilmiştir

Bilgisayar toplamanın özünde sisteminize ekleyeceğiniz parçaları seçip alma özgürlüğü yatar. Kapsamlı sertifika programımız en geniş bileşen ve cihaz seçenekleriyle en iyi uyumu sunmaya odaklıdır ve size sorunsuz bir şekilde sistem kurma ve yükseltme özgürlüğü sunar. Hem bugün hem de gelecekte uyumlu. İşte ASUS'un tarzı bu.

Tam & Açık QVL

Braswell tabanlı anakartlarımızın muhteşem uyumluluğuna o kadar güveniyoruz ki uyumlu ürün listesini hepinizin görmesi için yayınlıyoruz - size endişesiz PC kurma deneyimi sunuyoruz. QVL'imizde herhangi bir boşluk yok: her uyumlu parça hepinizin görmesi için listede yer alıyoruz. Belli bir parçanın veya cihazın anakartınızla uyumlu olduğunu görmek için QVL'e bakabilirsiniz.

3 ekrana kadar bağlantı imkanı

Üç bağımsız monitörü DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI, DIV, LVDS veya VGA ile bağlayabilirsiniz. Çıkışlarınızı seçin ve ekranları ister ayna ister kolaj modunda kullanın.

Ödüllü UEFI BIOS

En akıcı ve kolay fare kontrollü grafik BIOS, daha da ilgi çekici olması için geliştirildi. İster PC uzmanı ister uzman bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced modlar yolunuzu kolay ve hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayacak.

Fan Xpert ile aktif şekilde sessiz ve serin

ASUS Fan Xpert akıllı bir şekilde kullanıcıların işlemci ve kasa fan hızlarını, farklı sıcaklıklara göre ayarlamalarına imkan tanır. Dahili kullanışlı profiller, esnek fan hızı kontrolleri sunarak sessiz ve serin bir çalışma ortamı yaratır.

Kolay PC Kurulumu

USB 3.0 Boost ile %170 daha yüksek aktarım hızları

ASUS USB 3.0 Boost teknolojisi, Windows 8'deki UASP USB 3.0'ı destekler. USB 3.0 Boost teknolojisi ile USB cihazının aktarım hızı %170'e kadar artar ve halihazırda hızlı olan USB 3.0'a yüksek performans katar. ASUS yazılımı, uyumlu USB 3.0 cihazlarla herhangi bir kullanıcı girdisine gerek kalmadan otomatik olarak veri oranlarını arttırır.

AI Suite 3

Yenilikçi ASUS özelliklerine tek yerden erişim

ASUS AI Suite 3, daha net ve daha ilgi çekici bir arayüzün yanı sıra büyük monitör desteğiyle de tamamen yeni bir kullanıcı deneyimi sunar. Tüm ASUS'a özgü özellikleri, tek ve kullanımı kolay bir pakette, hız aşırtma, enerji tasarrufu, fan hızları, voltajları ve dahasını takip etmenizi sağlıyor. Hepsi bir arada uygulama, farklı ve kullanımı kolay işlevleri, farklı uygulamalar arasında gidip gelmeden halledebilirsiniz.

Push Bildirim

PC durumunuzu uzaktayken bile kontrol edin

Eğer PC'nizin nasıl çalıştığınız uzaktan da kontrol etmek istiyorsanız, Push Notice sizi bilgilendirecek - hem de gerçek zamanlı olarak! PC'nizin durumu değiştiğinde, Push Notice anında tablet veya akıllı telefonunuza bir uyarı gönderir. Aynı zamanda bakmakta olduğunuz web sayfasını veya kısa bir notu da akıllı cihazınıza gönderebilirsiniz. Her şey kontrol altında, nerede olursanız olun.

ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.

Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.