ASUSPRO E810 MiniPC

Yükseltilmiş performans ve genişletilebilirliğe sahip ince ve güçlü Mini PC

  • 4. nesil Intel® Core™ vPro™ İşlemci ile desteklenmektedir
  • Ofis operasyonlarını ve spesifik endüstriyel uygulamaları hedefleyen ince ve güçlü Mini PC.
  • Farklı müşteri ihtiyaçları için esnekliği ve genişletilebilirliği arttıran Sökülebilir Genişletme Yuvası tasarımı.
  • TPM, HDD şifresi ve AI güvenliği ile arttırılmış güvenlik
  • Optimize edilmiş üretkenlik ve performans için ASUSPRO işletme çözümleri
 

Kurumsal Stadartlara Sahip İnce ve Esnek Masaüstü Bilgisayarı

ASUSPRO E810 Mini PC, birden fazla uygulamaya uygun kurumsal standartlarda yönetim ve güvenlik sunan, 1 litre hacimli kasaya sahip küçük bir bilgisayardır. 4. nesil Intel® Core™ vPro™ İşlemci ile desteklenerek, daha iyi çalışma verimliliği için arttırılmış bilgisayar gücü ve modernize edilmiş yönetim sağlar. İnce tasarımı, daha fazla genişletebilirlik ve esneklik için sökülebilir genişletme yuvası barındırmaktadır. E810, VESA montajı ile uyumludur ve bu nedenle, ofisler, bankalar, kamu daireleri, hastaneler ve okullardan mağaza tezgahlarına kadar her iş ortamına mükemmel bir şekilde uyar..


Akıllı Performans

ASUSPRO Mini bilgisayarlar yeni Intel® 4th nesil Core™ işlemciler, güçlü grafikler ve iş yükünüzü en iyi şekilde yönetmek için 16GB'ye kadar DDR3 bellek desteği ile birden fazla görevin kolay bir şekilde yapılmasını sağlar.


Ön USB 3.0 portları ile kolay bağlantı

USB 3.0, USB 2.0'a oranla verileri 10 kat daha hızlı aktarırken, tamamen geriye dönük uyumluluğa sahiptir. E810, en yüksek hız ve kolaylıkla verilerinizi aktarmanıza izin veren iki adet ön USB 3.0 port, üç adet arka USB 2.0 port ve iki adet arka I/O paneli barındırmaktadır.


ASWM Enterprise

ASUS Sistem Web-tabanlı yönetim (ASWM) Kurumsal takip aracı, birden çoğula merkezi yönetim sağlayan, güvenilir ve kullanıcı dostu, web tabanlı bir arayüzdür. Sistem yöneticileri şirket makinelerini tek bir portal üzerinden yönetebilirler. Sistem yöneticileri aynı zamanda ASWM Kurumsal'ı masaüstü bilgisayarları uzaktan kontrol için de kullanabilirler.


Intel® vPro™ teknolojisi: Daha yüksek koruma için yerleşik güvenlik

Opsiyonel 4. nesil Intel® Core® vPro™ işlemci ailesi ile optimize edilmiş olan E810, büyük işletmeleri hedefleyerek, uzaktan yönetilebilirlik sağlayarak ve toplam sahip olma maliyetini azaltarak Intel® vPro™ teknolojisini ve Intel® Stable Image Platform Programını (SIPP) destekler. Intel® vPro™ teknolojisi, teknisyen başına daha önce hiç olmadığı kadar fazla bilgisayar sayısıyla IT'nin çok daha proaktif olmasını sağlayan bir çerçeve sağlar.


ASUS Business Manager: Tek Noktadan Yönetim ve Veri Koruma

ASUS Business Manager, bilgisayarlar için bakım ve optimizasyon görevlerini yönetmeye yönelik bir hizmet programları setidir. Bu yazılım paketi, sistem takip araçlarına, BIOS güncellemelerine, USB Blocker veri hareketi kontrollerine ve enerji tasarrufu denetleyicilerine erişim için tek sayfalık bir arayüze sahiptir.


ASUS Envanter ve Bant Dışı Yönetimi

ASUS envanter çözümleri, işletmenizdeki cihazları belirleme ve yönetme maliyetlerini azaltır. Tüm IT varlıklarının donanım bilgileri, kurulu yazılım paketleri ve işletim sistemi ayarları kullanım süreleri boyunca kolaylıkla takip edilir. Veri, merkezi bir web konsolunun sağlamış olduğu varlık bilgileri hakkında ayrıntılı bir rapor sağlayarak merkezi bir depoda normalleştirilir, birleştirilir ve güvence altına alınır.*
* Optional


Döner VESA montajı

Döner VESA montaj kiti, kullanıcıya I/O portlarına kolay erişimle esnek bir yerleşim sağlamak üzere tasarlanmıştır. Monitörü döndürmenize gerek olmadan, kullanmak istediğiniz portu bulabilmek için döndürme işlevini kolaylıkla kullanabilirsiniz.


ASUS Q-Fan Teknolojisi ile Sessiz PC

ASUS Q-Fan teknolojisi sistem yükünü ve sıcaklıkları takip eder ve CPU fan hızını buna göre ayarlar. Sistem boştayken içerisindeki fan, düşük hız moduna geçerek gürültü seviyelerini aşağı çeker ve daha sessiz bir çalışma ortamı yaratır.


Ultra dayanıklılık için katı kapasitörler

ASUSPRO Serisi masaüstü bilgisayarlar, dünyanın en iyi anakartları ve üst kalite katı kapasitörleriyle üretilmiştir. Yüksek kalite parçalar, en üst seviye dayanıklılık, arttırılmış ömür ve gelişmiş termal performans sunar.


ASUS Masaüstü Bilgisayarlar --En çok tavsiye edilen Windows masaüstü bilgisayar markası

İnovasyon, tasarım ve güvenilirlik, tüm ASUS bilgisayarlarının merkezinde yer alır. Üst üste iki yıl genel memnuniyet alanında Okuyucuların Seçimi ödülünü kazanması ve ev kategorisinde üst üste üçüncü yıla ulaşması, ASUS'un, müşterilerin taleplerini en iyi şekilde karşıladığının bir kanıtıdır. PCMag.com'un söylediği gibi*: "Bir Windows masaüstü bilgisayar istiyorsanız, ASUS en iyi seçimdir."
* İzinli olarak www.pcmag.com with permission. © 2014 Ziff Davis, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.


UEFI BIOS ile veriniz için kolay şifre koruması oluşturun

UEFI BIOS sadece fareyle kontrol edilen bir arayüz değil, aynı zamanda HDD şifre koruması ve giriş çıkış yuvası aktivasyonu gibi sistem yönetim araçlarını da bir arada sunar. Kullanıcı dostu grafik tabanlı BIOS arayüzü, daha kolay sistem ayarı ve daha iyi depolama desteği sunar.


İzinsiz erişimleri engellemek için şifreli korumayı kolaylıkla kurun

AI Security yazılımı yönetim aracı, verilerinizi izinsiz erişimlere ve bilgisayar virüslerine karşı korur. Harici USB cihazları ve optik sürücülerin veri yazma veya okuma özelliklerinin etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması dahil olmak üzere kullanıcıların gizli verilere erişimini kısıtlar ve aynı zamanda virüslerin saldırısına uğrama ihtimallerini de azaltır.


Güvenilir Platform Modülü (TPM) veri güvenliği

Dahili TPM, korunmuş ve ayrılmış bir mikro kontrolcü yonga ile dahili veri yapılarını gerçek dünya tehditlerine karşı korur. Bu sayede anahtarlar, şifreler ve dijital sertifikalar, harici saldırılardan, fiziksel çalınmalardan ve diğer yasadışı girişlerden korunmuş olur.
* Rusya ve Çin pazarları dışında


Kensington kilidi yuvası

ASUS kurumsal masaüstü bilgisayarlar, ek yönetim ve güvenlik için bir Kensington kilidiyle gelir. Donanımınızı ve içindeki önemli verilerinizi güvenle korur.


Katı kalite testleri

ASUS masaüstü bilgisayarları, detaylı standartlarımızı karşılamalarını ve diğer üreticiler tarafından kullanılan standartları aşmalarını sağlamak üzere bir dizi titiz gürültü, titreşim, düşme ve termal darbe testlerine tabi tutulmaktadır. Böylece, yeni bilgisayarınızın aşırı kuru, buzlu ortamlardan sıcak ve nemli ortamlara kadar her türlü ortamın ve ayrıca taşıma işlemi sırasında çarpmaların üstesinden gelebileceği konusunda içiniz rahat olur.

Asus garanti

Çevreyi korur ve işletme maliyetlerini azaltır

Enerji tasarruflu ASUSPRO Ticari Masaüstü Bilgisayarlar, işletmelerin faaliyet giderlerini azaltmaya yardımcı olurken çevreyi de korur. Bu çevre dostu iş istasyonları, ENERGY STAR başta olmak üzere sektörün en yüksek çevre onaylarından bazılarına sahiptir.


ASUS'a özgü EPU teknolojisiyle enerjiyi koruyun

Özel ASUS Enerji İşleme Ünitesi (EPU), dünyanın ilk PC enerji tasarrufu kontrolcüsüdür ve gerçek zamanlı işlemci yükünü belirleyerek, sistem kararlılığını ve malzeme dayanıklılığını sürdürür.


Asus garanti

TEKNİK ÖZELLİKLER

Model Adı E810-B1884
Seri PRO
PN 90PX0051-M03130
EAN 4712900229400
Link E810
İşlemci i5-4590T, VPRO Q87
İşlemci Hızı 2GHz, Turbo ile 3GHz
RAM 4GB DDR3L (Maks 16GB)
Sabit Disk 500GB 7200rpm HDD 2.5"
Ekran kartı Intel HD Graphics 4600
DVD Yazıcı Yok
Wireless 802.11a/b/g/n
Bluetooth V4.0
Ethernet Gigabit
USB portlar 2 adet USB 3.0
3 Adet USB 2.0
Kart okuyucu Yok
Görüntü çıkışı / Portlar Display Port / DVI-I
Com (Seri) Port Yok
Klavye & Mouse USB F Klavye ve Mouse
İşletim sistemi Windows 8.1 Home
VESA aparatı Var, VESA
Boyutlar 27 x 185 x 210 mm (Modul Hariç)
Ağırlık 800 Gr
Diğer Özellikler • Q87 Çipset ile VPRO desteği
• USB 3.0 ile 10 kata kadar daha hızlı veri transferi
• Duvara ya da Monitörün arkasına takılabilir.
• Kensington kilit yuvası
• Ücretsiz ağ üzerinden yönetim yazılımı
• 4K Video oynatma desteği
• VGA çevirici yok, DVI-I'dan VGA çevirici alınmalı