VivoMini UN65U - M3401M

(i3-7100U İşlemci / 4GB Ram / 1TB HDD / DOS)


Masaüstü performansı, minyatür boyutta.

VivoMini UN65U evinizdeki bilgisayar ihtiyacını, cüzdanınızdan biraz daha büyük, kompakt ve hafif bir mini PC'ye sığdırıyor. Şık üretilmiş VivoMini UN65, evinizdeki herhangi bir yere uyması için tasarlandı. En yeni 6. nesil Intel® Core™ işlemcilerle güçlendirilen VivoMini UN65, sıradışı işlem performansını, inanılmaz enerji tasarrufuyla birleştiriyor. VivoMini UN65 size çoklu ekran ve 4K/UHD ekran desteğiyle tam fonksiyonel işlem yapma, M.2 katı hal sürücü desteği ile hızlı veri erişimi ve sıradışı giriş/çıkış bağlanılabilirlik sağlar. Medya Oynatıcı ve Remote Go! uygulamalarıyla birlikte 802.11ac Kablosuz, VivoMini UN65'i ev eğlence merkezi için ideal yapar.

VivoMini UN65U

Ev kullanımı için şık üretildi

VivoMini UN65U, şık üretilen kasasındaki yumuşatılmış köşeleri ve sadece 131 x 131 x 52 mm kompakt boyutuyla ev için üretilmiştir. VivoMini UN65U, parlak Gece Mavisi rengi ve Zen'den ilham alınan metal efektli tasarımı ile evinizdeki her oda için vazgeçilmez olacak. Bir ekranın arkasına VESA montesi yardımıyla asılarak, kendi kişisel hepsi-bir-arada PC'nizi daha derli toplu bir masa için hazırlayabilirsiniz.

VivoMini UN65U

Çoklu Ekran desteği

VivoMini UN65U herhangi bir monitör, HDMI TV ya da projektörle çalışır ve size birden fazla görüntü seçeneği sunar. Hatta kablosuz olarak içerik yayınlamanıza imkan tanır. HDMI ve DisplayPort++ üzerinden üç bağımsız görüntü alabilirsiniz. İş pencerelerinizi genişletebilir, içeriği yansıtabilir ya da tek bir pencereyi birden fazla ekrana yayabilirsiniz.

VivoMini UN65U

Esnek çift depolama tasarımı

VivoMini UN65U içerisinde 2.5 inç'lik 1TB sabit disk ya da 512GB katı hal sürücüsü (SSD), bir 256GB M.2 SSD ya da her ikisinin kombinasyonunu eklemenizi sağlayan, çift depolama tasarımını barındırır. İster müzik, video, fotoğraf, uygulama ve diğer verilerinizi kaydetmek için daha büyük depoalama alanı, ister daha hızlı veri erişim hızları için SSD kullanın, her ikisi için de ihtiyaçlarınıza uygundur.

VivoMini UN65U

M.2 ile baş döndürücü hızlar

M.2 desteği, VivoMini UN45H'e kompakt bir bilgisayarda aradığınız hızı ve performansı sunuyor. PCI Express® SSD*, size 10 Gbit/s'ye kadar veri aktarım hızı sunuyor - işletim sistemi ya da uygulama sürücüsü için mükemmel bir seçim.

VivoMini UN65U

Düşük çalışma gürültüsü

ASUS VivoMini UN65, optimize edilmiş düşük hızlı fan ayarları sayesinde boştayken 23dB gibi düşük bir gürültüyle çalışır, yani düşen yapraklarla aynı seviyede. Tam yükte de çok fazla gürültü yapmaz - sadece 38 dB, yani endüstri standartının %60 altında. Siz müzik dinlerken ya da film izlerken, arkaplanda sessizce çalışır.

VivoMini UN65U

Tam medya kontrolleriyle içeriği oynatın ve paylaşın

802.11ac Kablosuz, ASUS Media Streamer ve Remote Go! uygulamaları ile, içerik yayınlamanıza ya da VivoMini UN45H'ı kontrol etmenize imkan tanır. VivoMini UN65H, bir yıl ücretsiz 100GB ASUS WebStorage ile tüm dosyalarınızı tutma ve erişim sağlamanıza imkan tanıyor.

VivoMini UN65U

Kolay kişiselleştirme

VivoMini UN65U'yu ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebilirsiniz. İstediğiniz işletim sistemi, kablosuz kartı ya da depolama seçeneklerini uygulayabilirsiniz.

VivoMini UN65U

Geniş bağlantı seçenekleri

VivoMini UN65U önde bulunan 2 adet USB portları BC.12 ile mobil cihazları iki kat daha az sürede şarj edersiniz. Toplamda dört USB 3.0 yuvasına sahiptir, aynı zamanda kolay erişimli yan tarafa monteli VivoMini UN65U aynı zamanda dördü bir arada kart okuyucu, HDMI ve Mini DisplayPort++'a sahiptir.

VivoMini UN65U

ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.
Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz