PCE-C2500

2.5GBase-T PCIe Ağ Adaptörü

PCE-C2500, standart gigabit Ethernet'ten 2.5Gbps–2.5 kat'a varan daha fazla hızlar sunmak için yeni nesil 2.5GBase-T (2.5G) ağ teknolojisini kullanır. Masaüstü bilgisayarlar için ultra hızlı 2.5Gbps ağ erişimi sağlar, böylece ofisinizde veya evinizde en yoğun veri gerektiren görevleri kolayca tamamlayabilirsiniz.

Tam Uyumluluk

PCE-C2500, 2.5Gbps, 1Gbps ve 100Mbps ağ standartlarını destekler. Mevcut ağ altyapınızla geriye dönük tam uyumluluk sağlarken, size en son teknolojiyi sağlamak üzere tasarlanmıştır. Windows 10 ve Linux ile tam uyumluluk sağlayarak esnek işletim sistemi entegrasyonuna olanak sağlar.

Kolay Geçiş için RJ45 Bağlantı Noktası

PCE-C2500, standart bir RJ45 LAN bağlantı noktasına sahiptir. Böylece pahalı fiber optik kablolar kurma ihtiyacını ortadan kaldırarak, standart hazır bakır ağ kablolarını kullanarak kolayca 2,5Gbps ağ bağlantısına geçiş yapabilirsiniz.

ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.

Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.